Wat kunt u op deze site verwachten?

Deze website bevat informatie over kunstgerelateerde onderwerpen. Selecteer een tabblad om de inhoud te bekijken, onder andere over: composities (onder revisie) en artistieke werken, of om contact op te nemen.

De artistieke werken heb ik op een andere manier weergegeven dan in een eerdere versie, met name door betere foto's te gebruiken. Ook heb ik de volgorde gewijzigd en zijn enkele weggelaten en andere toegevoegd. De kleuren kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken van die op de foto's, dus wanneer u een of meer werken wilt bekijken dan is dat zeker mogelijk. De schilderijen die zijn afgebeeld zijn in principe te koop, maar soms blijven ook verkochte werken op de site staan. Vraag informatie over de eventuele beschikbaarheid en vraagprijs wanneer u belangstelling heeft. De nummers #1, #2 etc. corresponderen met de volgorde van een Portfolio op A3-formaat dat ter inzage is. Wilt u dit Portfolio een keer rustig bekijken, mail of bel mij s.v.p. Het is handig wanneer u het nummer dan aan mij doorgeeft.

Het gaat in mijn schilderijen vrijwel steeds om abstracte kunst, in acrylverf met kwast en/of paletmes vervaardigd. Abstracte schilderkunst vraagt een individuele interpretatie van de kijker, die dus ook van persoon tot persoon kan verschillen. Ik heb geen titels bij de werken vermeld om de interpretatievrijheid van de kijker niet te beïnvloeden.

Ik ben telefonisch te bereiken op 06-4879 4392 en via e-mail op het mailadres: bonkebenno@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Benno Bonke